Didergés az ABURA Contacttal

Gabica blogjában szépségápolásról, utazásról és fényképezésről olvashattok. Mostani blogbejegyzésében az ABURA Contact tusfürdőt tesztelte, mely ebben a nyári melegben hűsítette. Kövessük együtt blogját, várjuk a következő ABURA tusfürdő tesztet! 😉

Didergésre fel! – ABURA

“Hogy miért jó fázni a melegben? Szerintem mindenkinek egyértelmű. Elnyomja a negyven fokos hőséget, az izzadást, egy pillanatra az Antarktiszon érezhetjük magunkat a pingvinek társaságában.

Imádom, amikor a langyos, már-már hideg víz a bőrömhöz ér, ezzel is hűtve a testem. A plusz hűsítő érzést most az ɅBURɅ hozta el számomra. A júliusi Pure by Pixiboxban volt ez az elengedhetetlen nyári tusfürdő. Számomra még teljesen új márka.

Mielőtt belemélyednék a termékbe, néhány mondatot szeretnék megemlíteni a márkáról.

ABURA
“Az ABURA nevet a feudális japán szamurájok különleges, fűszeres olaja ihlette, amivel kardjukat ápolták, ezzel tartva távol tőle a rozsdát és a szennyeződéseket.”

A Pécsen élő Berta család 2 éve kezdte meg családi vállalkozását. A natúr világ számukra is kiemelkedően fontos. Gabi a tusfürdőcsalád megálmodója és egyben készítője, valamint két fia Krisztián és Szilárd nagy odafigyeléssel és gondossággal vezetik a vállalkozást.

Két termékcsaláddal rendelkezik eddig a márka.
Professional termékcsalád, amelyben megtalálható a Motion, és a posztban is szereplő Contact.

Dewin termékcsalád, melyben megtalálható a legújabb Silky Grass, a Dark Orange, a Lavander Flowers, a Milky Touch, a Havanna Moods és a Rose Petals. Mindegyikről lesz hamarosan teszt is.

A levélkéből, melyet Tőlük kaptam a – DEWIN termékcsalád tusfürdői mellett – szeretném kiemelni a következő sorokat, mely számomra is fontos, ha natúr márkáról beszélünk.

“A tusfürdők létrehozásánál külön ügyeltünk az illatanyagok természetes eredetére. Ezek vagy az illóolajoknál magasabb kategóriájú szuperkritikus extraktumok, vagy természetes illóolajok, illetve olyan illatolajok, amelyek természetazonosak, azaz a természetben előforduló illatanyagok alkotóelemiből készültek. A finom illatok mellett komoly hangsúlyt fektettünk a bőrápoló hatásra is. Általános alapanyagainknak tekinthetők a shea-, kakaóvaj és a méhviasz, a megújult Abura Contact tusfürdőben a pálmaolajat már mangóvajjal helyettesítjük.” 

ABURA
CONTACT

Kézműves krémtusfürdő természetes anyagokból
A termékleírás szerint különleges mangó-, kókusz- és shea vajjal, olív-, repce-, és ricinusolajjal, valamint méhviasszal készül. Erős fertőtlenítő hatású, parfümként használt 100%-os tisztaságú természetes illóolajai, többek között a majoránna, a rozmaring, a kakukkfű vagy az eukaliptusz védi és fertőtleníti a bőrt otthoni, vagy akár uszodai, edzőtermi használat során. Nagy mennyiségben hozzáadott mentolkristály tartalma garantált felfrissülést nyújt a test erős fizikai igénybevétele után, amelyet tovább fokoz az olíva- és mandulamag őrlemény kellemes masszírozó hatása.

Amikor megláttam a dobozban ezt a kékes-fehéres tubust, azonnal beleszerettem. A csomagolása igazán dizájnos, tökéletes. A hátulján a termékleírás, a készítő kézírása, az összetevő lista, használat és minden egyéb hasznos információ úgy van elrendezve, ahogy én is elképzelném. Mintha az én szájízem szerint lett volna kitalálva. A tubusból a terméket egy PRESS jelöléssel és egy kattintással tudjuk kinyerni. Nekem ez a megoldás az egyik kedvencem. Nem lötyögtetjük ki, könnyedén felnyithatjuk, majd könnyedén vissza. Akár egy kézzel is felpattintható.

Az első illatozáskor abszolút az eukaliptuszt érezni, majd lassan előjön a mentol és úgy picit közéjük ékelődnek a fűszerek is. Együtt egy picit gyógyszertári termékre emlékeztet, de én ezeket különösen szeretem. A termék színe egy kicsit gyöngyházas, krémszínű, melyben apró olíva- és mandulamag őrlemények cikáznak. Állagra igazán krémes, gazdag. Mivel nem habzik annyira, mint a legtöbb tusfürdő, ezért picit többet használok belőle. Még szivacson nem próbáltam, de amint lesz róla tapasztalatom, frissítem ezt a részt. Bőrrel érintkezve azonnal hűsíti a testet, sőt még a lelkünket is. Annyira jól átjárja minden egyes porcikánk, hogy az valami csodálatos. Mint tudjátok nem könnyű munkát végzek, ezért képzelhetitek milyen fáradtak az izmaim… ez a termék csodákat művel a fáradt, és igénybe vett lábakkal, háttal, karokkal. Szinte azonnal rendbe teszi, megnyugtatja. Az őrlemények még egyben jól radíroznak is, természetesen nem úgy, mint a testradírok, de ettől a terméktől ne is ezt várjuk. Még a megfázásos időszakra is bátran ajánlanám.”

Eredeti forrás: http://www.turcsekgabi.hu/2016/07/didergesre-fel-bur.html

Hozzászólás írása

Malcare WordPress Security