ABURA – a stresszes anyák megmentője

Ha te is leizzadsz napközben, vagy néha csak hatalmasakat lélegeznél és belefeküdnél egy doboz mentolos fagyiba, akkor mesélek neked egy kicsit…

Mert ez vagyok én. Anya, dolgozó nő (nem mindig ebben a sorrendben) melegítőben a kölke után rohangáló, haját a tarkóján összefonó, általában fáradt, általában smink nélküli (mostanában mindig…) akinek ha van tíz perce magára (ÉNIDŐ, MI?) akkor már sokat mondtam.

Bárki, aki mostanában megkérdez engem, hogy mi a kedvenc elfoglaltságom azt mondom: a fürdés. Személyiségemből fakadóan szükségem van arra, hogy időnként magam legyek. Még akkor is, ha ez naponta csak húsz percre adatik meg.

Ilyenkor pedig magamra zárom a fürdőszoba ajtaját, körbe veszem magam a kedvenc piperéimmel, elmerülök bennük, felfedezem a hatóanyagaikat, az illatukat és élvezem, hogy a természet kincsei most csak az enyémek.

Ez vagyok én 🙂

Különlegesen izgalmas élmény volt, amikor ebbe a szentélybe bevittem a legújabb szerzeményemet az Abura Contact tusfürdőjét.

Miért erre esett a választásom? Mert imádok mindent, ami friss, mentolos és az összetevők közt olyan természetes anyagok vannak, amelyeket egyébként is nagyon szeretek. A mangóvajat viszonylag kevesen használják az itthoni gyártók közül, a ricinus olaj pedig (ami szintén az összetevők közt szerepel) gyulladás csökkentő, ami nyári, napos, napozós időszakban szerintem kardinális.

Használat után két dolog történik: először is olyan érzés, mint egy reggeli úszás a Balatonban, amire nem igazán volt lehetőségem mostanában. Frissítő és ébresztő, a nap bármelyik szakaszában.

Ezekben a kánikulás napokban naponta többször is használom, főleg, ha idegileg is kimerült vagyok a munka miatt.

Új gondolatok születnek, a régiek kicsit leülepednek.

Ajánlom mindenkinek aki hisz abban, hogy a bőrápolás az egészségünk nagyon fontos része, azoknak, akik valami újra, és másra vágynak, vagy csak egyszerűen szeretnék fittebbnek érezni magukat.

Zsófi

Hozzászólás írása

Malcare WordPress Security