Augusztusi kedvenc: Abura Levendula

Titánia már tesztelte az összes tusfürdőinket! Augusztus hónap egyik kedvencének választotta a Levendulás krémtusfürdőnket, mely ellazítja egy fáradt, stresszes nap után. Neked melyik a kedvenced? 😉

Augusztusi kedvencek

“És végre vége a nyárnak! Kezdődik a kedvenc időszakom! Nagyon sok tervem van az őszre nézve, ami a blogot illeti. Végre előkerülnek az illatos gyertyák, az edzés is jobb ilyen hőfokban, sőt még aludni is lehet, valamint az angol és egyéb turisták már nem fognak az ablakom alatt kiabálni/énekelni/hányni. Úgyhogy éljen az ősz, de előtte lássuk mik voltak Augusztus legjei.

Fürdőszobai illatok terén már csitulni látszik a nyár. A Soap & Glory termékeivel mostanság ismerkedem és azt kell mondjam, hogy tetszik. Az Orangeasm tusfürdőnek igazi narancs illata van, pontosan olyan mikor megbontjuk a gyümölcsöt. A csomagolás színvilága és a pumpás kiszerelése miatt pedig hatalmas plusz pont a márkának. Sajnos a narancs fanyar illata nem marad meg sokáig a bőrön.Mostanában többször volt szükségem nyugalomra, amely jelen helyzetben nem adatik meg, így az estére felgyülemlett feszültséget az Abura levendula illatú termékével próbálom meg elűzni. Írtam róla tesztet korábban ITT.”

Eredeti forrás: http://www.titaniablog.hu/2016/08/augusztusi-kedvencek.html

 

Hozzászólás írása

Malcare WordPress Security