Fizetési módok

Fizetési módok

Fizetés utánvéttel

Megrendelésed az áru átvételekor készpénzzel egyenlítheted ki, házhozszállítás esetében 200 Ft plusz költséggel. Utánvételi lehetőség nem kérhető PickPack Pontos átvétel esetében, Webox terminálnál pedig csak bankkártyával lehet az automatánál fizetni.

Fizetés előre banki átutalással OTP számlára

Egyenlítsd ki rendelésed banki átutalással. Megrendeléskor egy elektronikus díjbekérő számlát küldünk, melyen megtalálod az átutaláshoz szükséges adatokat: bankszámlaszámunkat, valamint a megrendelési számot, amit a közlemény rovatban kell feltüntetni. A termékek átvétele illetve kiszállítása a pénzügyi teljesítés feldolgozását követően lehetséges, melynek elkészüléséről e-mailben tájékoztatunk. Felhívjuk figyelmedet, hogy a termék átvételéhez a díjbekérőn található megrendelés szám bemondására is szükség lehet, ezért kérjük, hogy jegyezd fel azt!

PayPal

Amennyiben rendelkezel PayPal regisztrációval, bankkártya adataid megadása nélkül vásárolhatsz online áruházunkban. A megrendelés átvétele illetve kiszállítása a sikeres fizetés után lehetséges.

SOFORT Banking átutalási rendszer

A SOFORT rendszeren keresztül gyorsan, egyszerűen és biztonságosan végezheted el az utalást. A SOFORT átutalási rendszere a saját internetbankoddal létesített biztonságos kapcsolaton keresztül képes átutalást kezdeményezni. Szükséged lesz a 1) saját internetbankodhoz használt belépési adataidra; 2) internetbank belépéséhez használt azonosítási eszközödre. Az itt felsorolt bankok támogatják a SOFORT rendszert (AXA Bank; BUDAPEST Bank; CIB Bank; Citibank; ERSTE Bank; FHB Bank; K&H Bank; MKB Bank; Oberbank; OTP Bank; Raiffeisen Bank; Sberbank; UniCredit Bank).