Friss, energikus, természetes… te is ilyen vagy?

Friss, energikus, természetes… te is ilyen vagy?

Nálad hogy indul egy átlagos nyári reggel? Úgy érzed, csak a kávé ébreszt fel? Hiába zuhanyozol indulás előtt, mire kilépsz az ajtón, már leizzadtál? A városi közlekedés pedig ezt a helyzetet csak súlyosbítja, így mire elérsz az íróasztalodig, legszívesebben újra letusolnál?

A légkondi napközben rád fagyasztja az átizzadt ruhát, a hazafele vezető úton pedig kezdődik ismét a küzdelem a kánikulával.

Sokkal jobb lenne, ha a nyár csak nyaralásból állna.

Kényelmesen nyújtózva, ráérősen felkelni, majd egy frissítő zuhany, reggeli a teraszon. Már süt a nap, de hűs szellő lengeti a fák lombjait, épp száradnak fel a harmatos vízcseppek. Beszívod a frissítő tenger és a virágok üde illatát.

Ezután lemész a strandra, egy frissítő úszásra, így ébreszted testedet-lelkedet. Majd tovább ejtőzöl a parton, bámulod a hullámokat vagy sétálsz egyet, és egy kávéház árnyas teraszán ráérősen elnyalsz egy fagyit. Délután pedig egy kis rafting vagy inkább vitorlázás?

Szeretnéd, ha így indulna minden reggeled? Szeretnéd, ha a reggeli zuhanyzás kellemes érzése a nap további részében is elkísérne?

A tengerparti panorámát nem tudjuk neked a hétköznapokban biztosítani, de hogy jól induljon minden napod, azt igen. A hűsítő nyári szellő, a friss virágok illata, mentolkristályok pezsdítő, hűsítő, hosszantartó hatásával kombinálva. Ez az Abura Motion krémtusfürdő:

  • 100% magyar, kézműves termék
  • 100% tisztaságú illóolajokkal
  • NINCS benne: szintetikus elem, kőolajszármazék, parabén, állati eredetű anyag
  • NINCS: állatkísérlet
  • VAN : fehér tea, mentolkristály, kényeztető körömvirág, fertőtlenítő hatású kakukkfű
  • VAN : élmény, frissesség, energia, természetesség
  • Ajánlott: reggel, hogy frissen indulj, délután, edzés után vagy bármikor, amikor csak szeretnéd

PS: javasoljuk, hogy kicsit korábban kelj fel, mert ezzel a tusfürdővel biztos tovább maradsz a zuhany alatt, mint szoktál J A legjobb, ha a felkent tusfürdőt 1-2 percig a testeden hagyod, hogy a benne található vitaminok, tápanyagok jobban beszívódhassanak.

Kipróbálod? Kattints a képre:

Abura Motion Tusfürdő – 4HER (275ml)

Hozzászólás írása

Malcare WordPress Security