Júliusi kedvenc: ABURA Contact

Titánia blogger a Pure by Pixibox-ban ismerte meg az ABURA márkát, közte a Contact tusfürdőt, és máris az egyik kedvence lett! 🙂 Igazi hűsítő, jeges élmény volt a számára. 😉 Várjuk a véleményét, és a krémtusfürdő tesztelésének az eredményét is!

Júliusi kedvencek

“Már csak egy hónap van vissza a nyárból, és beköszönt a naptári ősz. A három nyári hónap közül a júliust szeretem a legkevésbé. Túl meleg van, uborkaszezon mindenhol és mindenben. Én már alig várom, hogy augusztust írjunk, hogy kezdődjön számomra a nyár legnyugisabb időszaka, de még előtte vár ránk egy kedvences bejegyzés. Ebben a hónapban nem sminkeltem egyáltalán. A melegben nem szeretem magam sminkelni, illetve huzatos volt mindkét szemem felváltva, ráadásul nem is egyszer. Lakkozni sem lakkoztam, mert a körmeim letörtek, így idő volt míg vissza tudtam őket növeszteni, majd formára reszelni.

Ennek ellenére elég sok újdonságot próbáltam ki ebben a hónapban, illetve szuper élmények is értek.

Két kedvenc tusfürdőm is akadt, az egyik a Playboy újdonsága a Queen of the Game kollekcióban jelent meg, amelyről ITT olvashattatok bővebben. A Playboy új termékcsaládját keressétek a drogériák polcain.

A másik tusfürdővel a Pure by Pixibox által ismerkedtem meg. Az Abura márka teljesen új volt számomra, így örültem neki mikor a dobozban megláttam a Contact elnevezésű tusfürdőt. Lesz az Abura termékeiről külön poszt, ezért elöljáróban annyit, hogy a leghűsítőbb tusi, amelyet eddig használtam. Aki keresi az igazi jeges élményt, az ne habozzon megvásárolni az Abura Contact termékét. A Contact tusfürdő EZEN a linken található.”

Eredeti forrás: http://www.titaniablog.hu/2016/07/juliusi-kedvencek.html

Hozzászólás írása

Malcare WordPress Security