Szappan vagy tusfürdő?

Szappan vagy tusfürdő?

Szappan vagy tusfürdő?

A mai napig sokan használnak szappant, mert a szappangyártásnak, így a történelmének is nagy múltja van, éppen ezért talán sokkal bizalmasabbak vagyunk a szappanokkal és kevésbé a tusfürdőkkel szemben. A natúr szappanoknak múltjuk van, így értékük is a bőrápolásban. A hagyományos eljárással, növényi alapanyagokból és vajakból és olajokból készült natúr tusfürdőknek viszont jövőjük.

Bőrünk igénye

A bőre, ahogy az igénye is mindenkinek más és más, éppen ezért a blogom nem arról szól, hogy bármelyik mellett vagy éppen ellen szóljak és meggyőzzelek téged arról, hogy mit is kéne használnod. Használd azt, amelyik tapintása, illata és hangulata a leginkább közel áll hozzád, azt, amelyikkel szívesen tisztítod és ápolod a bőrödet és lelkedet. 

Te is tudatos vásárló vagy?

Különösen válogatósnak kell lenned, ha érzékeny a bőröd nem is beszélve arról, ha esetleg valamilyen bőrbetegség is gyötör. Egyre több az ekcémás, pikkelysömörös megbetegedés a barátaink között, ugyanis sokan a mai napig nem veszik elég komolyan, hogy mivel tisztálkodjanak. A bőrödnek megfelelő tusfürdő, a bőröd helyes ápolásának alapja, éppen ezért nem mindegy, hogy mit használsz.    

 

Abura Beauty termékek

Test & Lélek egyensúlya

Lássuk be, sokan gyakran az INSTANT SZÉPSÉGET keresik a termékektől roskadozó polcokon, mert hatásosabb és gyorsabb lehet, de közel sem biztos, hogy egészségesebb is. A bőröd ápolása egy folyamat, egy mindennapi rutin, ami végigkíséri az életedet, egy rutin, amivel kényeztetheted a bőrödet és a lelkedet is, amíg a zuhany alatt állsz.

A tusfürdő vagy szappan kiválasztása nem feltétlenül az űrkutatás tudománya, mégis van, hogy „összefolynak” a betűk a sokszor zavaros termékleírásokban. Mára már teljesen nyilvánvalóvá vált, hogy tartósítószer-, sls– és parabénmentes szappanokat és tusfürdőket szabad és ajánlott is használnunk. Hidd el, NEM a BIO megnevezéstől lesz értékes a naturkozmetikum, hanem a tartalmától, az olyan különlegességektől, mint a kancatej, a selyemprotein, a csokoládé, a bor valamint a növényi extraktumok és az ápoló hatású vajak és olajok.  

Sok esetben a jól megválasztott tusfürdő vagy szappan, olyan jól hidratálhatja a bőrödet, hogy nem is lesz szükséged hidratáló krémekre.

Abura Beauty / a természet ihlette luxus

Bőröd ápolása a zuhany alatt kezdődik
Malcare WordPress Security