Szépségmánia. Tévút vagy sem? Szerinted?

Sajnos egy olyan korban élünk, ahol csak a fiatalság számít, tudomást sem véve arról, hogy milyen idősek is vagyunk. A társadalmi nyomás óriási, ami nem kíméli a filmszakma “csillagait”, a reflektorfény “sztárjait”, de sajnos Téged sem. 

Mindenki érezheti a szépségmániának ezt a fajta nyomását, ami itt van körülöttünk és szinte a mindennapjaink részévé vált. A média, a reklámipar,  a bulvársajtó, a legújabb trendek és őrületek a legnagyobb erőbedobással azon vannak, hogy ne is igazán találd meg az igazi “eredendő” szépségedet. A TREND úgy tűnik, nem más, mint az unalmas makulálatlanság. Erről a témáról egy korábbi írásomban itt olvashatsz. 

    A társadalmi nyomás óriási, ami nem kíméli a filmszakma "csillagait", a reflektorfény "sztárjait", de sajnos Téged sem.

Natúr kozmetikumok gyártásával foglalkozom, ezért természetesen érdekel a szépség, illetve az arra való, sokszor kontrollálatlan törekvés oka is, továbbá a természetes bőrápolás és ami mögötte van. DE, ez legyen egy másik blogom témája. 

A bőrödet ápolni kell, a smink pedig jót tesz a lelkednek, de hol a határ? Legyél fiatal, csábos vagy idősebb, érett NŐ, tudd, hogy minden kornak megvan a maga szépsége és bája.

Ne hagyd, hogy a szépségeszmény, amellyel a már korábban említett reklámipar és média traktál Téged, elhitesse veled, hogy a szépség mértéktelen hajszolása tesz igazán vonzóvá és értékessé.

Abura Beauty / a természet ihlette luxus

A bőrápolás a zuhany alatt kezdődik!
Malcare WordPress Security