Szerinted befolyásolhatóak vagyunk, ha a szépségünkről van szó?Egyáltalán akarjuk-e jól bevált eddigi kedvenceinket akár ideiglenesen is lecserélni egy natúr, minőségi és sokkal jobb termékre? Számít-e a kor? A fiatalabb korosztály még nem olyan tudatos? Az érettebb nők kevésbé befolyásolhatóak?

Szerinted befolyásolhatóak vagyunk, ha a szépségünkről van szó?

Hosszútávon jobb ha natúrt használsz!!! Napjainkban amikor óriási a választék a szépségiparban, nehéz eldönteni, hogy mi a jó nekünk és a bőrünknek! Ki mondja meg? A reklám? A design? Vagy mi döntünk? Szerinted befolyásolhatóak vagyunk, ha a szépségünkről van szó?

A választás joga 

Azt gondolom, hogy a média gépezete komolyan manipulál minket „felhasználókat”, legyen szó termékvásárlásról, bőrápolásról vagy éppen a helyes-helytelen étkezésről. Mi alapján is választunk kozmetikumot? Mindegy, hogy egy ajakápolóról, tusfürdőről, rúzsról vagy testápolóról van szó, mikor belépünk egy áruházba szinte elveszünk a kínálatban!

Szerinted befolyásolhatóak vagyunk, ha a szépségünkről van szó?Mi alapján is választunk kozmetikumot? Mindegy, hogy egy ajakápolóról, tusfürdőről, rúzsról vagy testápolóról van szó, mikor belépünk egy áruházba szinte elveszünk a kínálatban!
Mi alapján is választunk kozmetikumot? Mindegy, hogy egy ajakápolóról, tusfürdőről, rúzsról vagy testápolóról van szó, mikor belépünk egy áruházba szinte elveszünk a kínálatban!

Amit Ő használ az nekem is jó lesz?  

Mégis mi az ami alapján kiválasztjuk, majd otthon kipróbáljuk és eldöntjük, hogy lelkes használói leszünk-e az új kozmetikumnak vagy sem?! Azt gondolom, hogy elsőként a design, aztán az illat, az összetétel és csak utána nézzük meg (vagy nem), hogy mit is tartalmaz a kezünkben lévő kence! Abban az esetben talán meg sem nézzük, ha egy általunk kedvelt és hitelesnek vélt híresség, esetleg világsztár adta hozzá az arcát! Ha számunkra hétköznapi emberek számára szimpatikus és még talán hiteles is, na akkor megvesszük. Megvesszük, mert ha Ő is ezt használja, akkor rossz nem lehet, SŐT! Ha azt használjuk, mint Ő, azt hihetjük, hogy akkor nekünk is olyan hibátlan lesz az arcbőrünk, olyan soványak leszünk és műszempilla hatást is elérünk ha egy bizonyos szempillaspirált használunk és sorolhatnám! A bőrödet ápolni kell, a smink pedig jót tesz a lelkednek, de hol a határ? Többek között ezt a kérdést is feszegetem egy korábbi blogomban, amit ide kattintva tudsz elolvasni.  

Szerinted befolyásolhatóak vagyunk, ha a szépségünkről van szó?Ha azt használjuk, mint Ő, azt hihetjük, hogy akkor nekünk is olyan hibátlan lesz az arcbőrünk, olyan soványak leszünk és műszempilla hatást is elérünk ha egy bizonyos szempillaspirált használunk és sorolhatnám!
Ha azt használjuk, mint Ő, azt hihetjük, hogy akkor nekünk is olyan hibátlan lesz az arcbőrünk, olyan soványak leszünk és műszempilla hatást is elérünk ha egy bizonyos szempillaspirált használunk és sorolhatnám!

Mit gondolsz? 

Akarjuk-e egyáltalán a jól bevált kedvenceinket akár ideiglenesen is lecserélni egy natúr, minőségi és sokkal jobb termékre? Számít-e a kor? A fiatalabb korosztály még nem olyan tudatos? Az érettebb nők kevésbé befolyásolhatóak? Egy családanya mi alapján választ? Melyek a jó, gyermekeknek is adható fürdető termékek? Az ár mennyire befolyásol bennünket?

Tudom, hogy ez a blogbejegyzésünk megosztó lehet, mert számtalan kérdést vet fel. Olyan kérdéseket is, amelyekre kapott válaszok fontosak lehetnek nekünk az Abura– nál a termékfejlesztés során. A Ti hozzászólásaitok, véleményeitek és elvárásaitok nagyban hozzásegítenek bennünket ahhoz, hogy olyan kozmetikumokat kapjatok a kezetekbe, amilyenre vágytok.  

Küldd el a véleményedet, oszd meg az oldalunkat és vedd át tőlünk a 20% os kuponodat. 


Malcare WordPress Security