Tesztgyőztes: Abura Contact

Djkatybeauty sokak által követett és kedvelt beauty blogger, aki kézműves CONTACT-ot találta a legjobb frissítő (mentolos) natúr tusfürdőnek! Olvasd el tapasztalatait, kövessük együtt blogját, hogy megtudjuk, hogyan állja meg a helyét a kifejezetten férfiaknak szánt tusfurdők között! 🙂

Abura Contact frissítő tusolókrém

“Magyar gyártmányú natúrkozmetikai termék mutatós, letisztult csomagolásban, angol felirattal, mivel a külföldi piacokat is megcélozták már a készítők. Nagyon megörültem, hogy kicsi országunk egyik kézműves üzeme is készít kifejezetten hűsítő tusolóterméket, és alig vártam, hogy belevessem magam a használatába.

 

Már a címke is igazán hűs érzetet sugall, a hátulján pedig szöveges leírást is kapunk a tusfürdő hatóanyagairól, valamint a részletes összetevőlista mellett a káros anyagok mellőzéséről is tudomást szerezhetünk a vázlatos felsorolásnak köszönhetően. További figyelmeztetést is kapunk az illóolajokról, hiszen bizonyos egészségügyi állapotok esetében jobb, ha mellőzzük őket, így nagyon körültekintők a készítők.

 

A csomagolás praktikus, hiszen egyrészt kipattintható adagolórésze is van, másrészt viszont könnyedén le is tekerhető a teljes kupak, így kétféle adagolás is biztosított, ráadásul utazáskor sem kell tartanunk a termék kiömlésétől.

 

Az állaga éppen megfelelő, könnyedén eloszlatható a testen, krémes habot képez, és nem szárítja a bőrt, az illata pedig fenomenális. A megszagolása után a fenti Original Source termékek illata már-már műnek érződik, ebben ugyanis tényleg csak a természetes olajok vannak jelen, így beleszagolva az eldugult orr is kitisztul. (Na, kinek jutott itt eszébe, hogy „Az orrodat is tisztítsa!”?) Egyedül a Lush termék ér fel vele a természetes illat terén, bár a fodormenta miatt kissé más hatása van. Egyenletesen hűsít, nem irritál sehol, 4-5 órán át érezhető az illata a bőrön, és itt elárulom végre, hogy a jelen bejegyzés hatásfok szerinti sorrendben mutatta be a termékeket: a leggyengébben hűsítőtől jutottunk el a legerősebbig, amely bizony az Abura lett. Csodás, természetes illat, extrahűsítő hatás táplálással párosítva: a legjobb a mezőnyben. Arról nem is beszélve, hogy kifejezetten ajánlják nem csupán hűsítésre, hanem edzőterem utáni fertőtlenítésre is, ez pedig a mi kis termünk általános állapotát nézve nagyon praktikus dolog – sok esetben takarítással melegítünk be, mert sajnos nem mindenki hagyja kulturált állapotban a tatamit.

 

Az Abura webshopjából tudjátok beszerezni 1890 Ft-os áron, illetve a legutóbbi Pure by Pixiboxban is Abura tusfürdő lapult, így ha Nektek a Contact jutott, azonnal rohanjatok kipróbálni.

Ebben a mezőnyben tehát az Abura Contact lett a győztes, a további bejegyzések során pedig fény derül majd arra is, hogy hogyan állja meg a helyét pl. a kifejezetten férfiak számára készült tusfürdőkkel szemben.”

 

Eredeti forráshttp://djkatybeauty.blogspot.hu/2016/07/mentas-tusfurdok-osszecsapasa-1-resz.html

Hozzászólás írása

Malcare WordPress Security